Sports Marketing Awards 2020

Active Media Group, ΠΑΕ ΟΦΗ & Stoiximan οι εφετινοί πρωταθλητές


Με νέο ρεκόρ στις υποψηφιότητες και Πρόεδρο Κριτικής Επιτροπής τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απονομή των Sports Marketing Awards 2020, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 4η χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications με στόχο να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές στις ενότητες “Best in Sports Marketing”, “Best Sports Events”, “Best Content for Sports” και “Best Sports Sponsorships”. Μάλιστα, εφέτος, παρά τη δύσκολη συγκυρία, η αγορά έδειξε τη δυναμική της μιας και τα Sports Marketing Awards σημείωσαν νέο ρεκόρ στον αριθμό των υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν.

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν:

– η Active Media Group ως «Sports Marketing Agency of the Year»
– η ΠΑΕ ΟΦΗ ως «Sports Club of the Year»
– & η Stoiximan ως «Sports Brand of the Year »

Με Platinum Award, το οποίο αποτελεί την ύψιστη διάκριση για κάθε ενότητα, τιμήθηκαν:

– Oι Active Media Group, Costa Navarino και Δήμος Πύλου-Νέστορος για το Navarino Challenge
– Η Bricktin Enterprises LTD για το Interwetten Home Cup
– H ΠΑΕ ΟΦΗ για την ενέργεια «Ο Άγιος Βασίλης είναι Ο.Φ.Η.»
– Οι Champions for Life, Cosmote TV και Fairplay για την επετειακή τηλεοπτική σειρά εκπομπών «2004 Δευτερόλεπτα»
– & ο ΟΠΑΠ για την «Παιδική Κερκίδα»

Αντίστοιχα, με Gold βραβεύτηκαν οι: 24 Media, Dirt Games, Libero S&T, Open Sport, ΠΑΕ ΑΕΚ, PVP Media, Red Wolf Digital Group, SDNA, Super League, The Magic Bus και Τράπεζα Πειραιώς.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 32 υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου και Πρόεδρο τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

Υποστηρικτής των Sports Marketing Awards 2020 είναι η Stoiximan, ενώ ως Χορηγοί Επικοινωνίας συμμετέχουν οι Nova, Contra.gr & Sport24.gr.

Οι Δηλώσεις των Μεγάλων Νικητών της Βραδιάς

Άκης Τσόλης, Διευθύνων Σύμβουλος, Active Media Group
«Με τη νέα αυτή διάκριση, ως Sports Marketing Agency of the Year, η Active Media Group κατάφερε για δεύτερη συνεχή χρονιά να παραμείνει στην κορυφή του Sports Marketing και της παραγωγής των αθλητικών εκδηλώσεων. Αυτό το πετύχαμε χάρη στους σταθερούς στρατηγικούς συνεργάτες μας, στις ποιοτικές αθλητικές διοργανώσεις τουρισμού που σχεδιάζουμε, στο καινοτόμο περιεχόμενό μας και στις υπηρεσίες που παρέχουμε με υψηλά στάνταρ, συνεισφέροντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, του τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας εν γένει, που σε περιόδους πανδημίας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Είμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι για τη βράβευση όλων των τμημάτων της εταιρείας μας, του PR & Communication, του Social Media & Digital, του Marketing & Sponsorship και του Sports Production. Γιατί όλα αυτά τα τμήματα συνθέτουν το Sports Marketing, μια υποκατηγορία του Marketing, που στοχεύει στην προώθηση αθλητικών διοργανώσεων ή ομάδων, αλλά και στην προώθηση των υπηρεσιών ή προϊόντων μέσα από αθλητικές διοργανώσεις ή ομάδες. Το να ανέβεις στην κορυφή είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας, αλλά, όπως είναι γνωστό και στον αθλητισμό και στις βραβεύσεις, ακόμα πιο δύσκολο είναι να διατηρηθείς εκεί. Τα βραβεία αυτά ήταν αποτέλεσμα μιας στοχευμένης προσπάθειας της εταιρείας να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες κι αυτό επιβραβεύτηκε και στα Sports Marketing Awards από τους εκλεκτούς συναδέλφους όλων των επιτροπών τους οποίους και ευχαριστώ, δείχνοντας ότι τα βραβεία δεν παύουν να είναι το πιο δυνατό κίνητρο και η πιο λαμπρή επιβράβευση της αθλητικής δημιουργικότητας στην Ελλάδα».

Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, Commercial Director, ΠΑΕ ΟΦΗ
«Η ομάδα του ΟΦΗ κουβαλάει μια ιστορική αθλητική κληρονομιά, και εκπροσωπεί μια ολόκληρη γεωγραφική περιφέρεια, όπως είναι η Κρήτη. Στα δυο αυτά χρόνια της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς και της διοικητικής της σελίδας, έχουμε καταγράψει και επιτύχει υψηλούς ποιοτικούς στόχους σε αθλητικό και διοικητικό επίπεδο. Πιστοί σε ένα οργανωμένο πλάνο και στη στρατηγική μας, δεν θα είχαμε καταγράψει το δικό μας στίγμα εάν δεν είχαμε αρωγούς και συμμετέχοντες σε αυτό το σχέδιο, κορυφαίες εταιρείες – η κάθε μια στον τομέα της – που πίστεψαν και δεσμεύτηκαν στον εμπορικό μας σχεδιασμό. Το ανθρώπινο δυναμικό του ΟΦΗ, με ποιοτική ομοιογένεια και δυνατότητες, υιοθετεί και υλοποιεί το πλάνο, στο οποίο συμμετέχει ενεργά, είτε από τον αθλητικό ή διοικητικό του ρόλο και ευθύνη, με κοινό κώδικα επικοινωνίας και αξιών, που ο ΟΦΗ πρεσβεύει σε κάθε του δράση, στην ουσία, στο Marketing και στην Επικοινωνία. Θέλω να αποδώσω τα εύσημα γι’ αυτή τη μεγάλη διάκριση (της ανάδειξης του ΟΦΗ σε Club of the Year), στους ανθρώπους του οργανισμού του ΟΦΗ, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο διοικητικό που εργάζονται με συνέπεια αρχών στη διαμορφούμενη εταιρική μας κουλούρα, και να ευχαριστήσω το σύνολο των συνεργατών /χορηγών μας που μας εμπιστεύονται και συμπορεύονται μαζί μας, για τη μεγιστοποίηση των πλεονεκτημάτων της μεταξύ μας συνεργασίας, σε προοπτική μέλλοντος. Σε ένα απρόσμενα διαμορφούμενο περιβάλλον, λόγω των συνθηκών της πανδημίας, με επιπτώσεις στα σπορ σε παγκόσμιο επίπεδο, η αρωγή των χορηγών και εμπορικών συνεργατών, μας δίνει εκτός από δύναμη και κίνητρα να συνεχίσουμε, το μέγιστο κίνητρο της ευθύνης, απέναντι στην εμπιστοσύνη τους στον ΟΦΗ, και έτσι θα συνεχίσουμε για μεγαλύτερους στόχους».

Πέτρος Τρουλλινός, Head of Marketing Operations, Kaizen Gaming (Stoiximan/Betano)
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοργάνωση και την Επιτροπή των Βραβείων για τις φετινές διακρίσεις, που θεωρούμε ότι μας τιμούν λίγο περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Η αθλητική επικοινωνία είναι κομμάτι μας από το ξεκίνημα και είναι κάτι που πάντοτε φροντίζουμε να κάνουμε με ποιότητα και υπευθυνότητα. Αυτήν τη χρονιά είχαμε έναν λόγο παραπάνω: να αξιοποιήσουμε τον μεγάλο πλούτο των αθλητών μας για να δώσουμε ένα μήνυμα δύναμης και ελπίδας σε όλη τη χώρα και η αλήθεια είναι πως για τις καμπάνιες αυτές είμαστε, όλοι στη Stoiximan, βαθιά υπερήφανοι τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Στα φετινά Sports Marketing Awards, στην Kaizen Gaming και το αγαπημένo brand Stoiximan βραβεύτηκε η αλληλεγγύη, η ομαδικότητα, το ειλικρινές ενδιαφέρον και η ανιδιοτέλεια του ενός προς το σύνολο, και του συνόλου προς τον έναν, αποτυπωμένες σε εταιρική επικοινωνία με βαθύ ανθρώπινο πρόσημο. Η καμπάνια “Μία Ομάδα”, το ζωντανό και συνεχές υλικό στα Social Media που ένωσαν τον κόσμο και οι κοινωνικές δράσεις ήταν το δικό μας αποτύπωμα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Γιατί στην τρέχουσα παγκόσμια συνθήκη της πανδημίας, αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε δεν είναι ότι ξέρουμε να κερδίζουμε. Είναι ότι ξέρουμε να κερδίζουμε στα δύσκολα. Και τον πιο δύσκολο αγώνα τον κερδίζουμε όλοι μαζί “σαν μία ομάδα”, όπως λέει και το τηλεοπτικό μας».

Sports Marketing Awards 2020 Sports Marketing Awards 2020 (.pdf) Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Tα βραβεία και οι νικητέςSports Marketing Agency of the Year

Active Media Group 

Sports Brand of the Year

Stoiximan 

Sports Club of the Year

ΠΑΕ ΟΦΗ 

Best in Sports Marketing

Best Integration of Digital Media with Offline

PLATINUM Active Media Group | Costa Navarino | Δήμος Πύλου-Νέστορος για το Navarino Challenge 
SILVER Δήμος Σαντορίνης | Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. | Active Media Group: Santorini Experience

Best Strategy for Customer Loyalty

GOLD Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. 1925|ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: OFI FC VISA

Best Use of Innovative Platforms

GOLD PVP MEDIA |THE MAGIC BUS: GAMERS LOUNGE

Best CSR Campaign / Activity

GOLD ΠΑΕ ΑΕΚ: ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ – ALL DIFFERENT, ALL EQUAL
SILVER Sailing Spot|Ιστιοπλοικός Όμιλος Πειραιώς: Διαρκής καθαρισμός της θάλασσας
SILVER Δήμος Πύλου -Νέστορος | Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» – Active Media Group: Navarino Challenge
BRONZE ΠΑΕ ΑΕΚ: Οι «10 εντολές» του διαδικτύου
BRONZE Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. 1925: Είμαστε Όλοι Στην Ίδια Ομάδα

Best CSR Initiative during the Coronavirus pandemic

SILVER Sailing Spot | Ιστιοπλοικός Όμιλος Πειραιώς: «Όλοι μαζί μπορούμε»
SILVER ΠΑΕ ΑΕΚ: #WeFightCovid

Best Strategy for Brand Awareness

BRONZE ΕΣΑΚΕ | ΠΣΑΚ | Next Mile Ltd: EKO All Star Game 2020

Best Strategy for Product / Service Launch

BRONZE ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και IST College δημιουργούν MBAers
BRONZE ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Παρουσίαση Συνεργασίας ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Kappa

Best in Sports Marketing – Retail Brands

Best Sports-related Content during the Coronavirus pandemic

PLATINUM Bricktin Enterprises LTD: Interwetten Home Cup
GOLD Kaizen Gaming (Stoiximan): Υπεύθυνη Επικοινωνία, σαν #ΜίαΟμάδα
SILVER Active Media Group – Costa Navarino: Navarino Challenge
BRONZE Garmin Greece: Το αθλητικό περιεχόμενο της Garmin την περιόδο του Covid-19
BRONZE ΟΠΑΠ Α.Ε.: Trickshots Challenge and Daily training

Best Sports-related CSR Initiative during the Coronavirus pandemic

GOLD Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. 1925: Η Καραντίνα των Κρητικών

Best Strategy for Customer Service

GOLD Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon

Best Strategy for Sales

GOLD Τράπεζα Πειραιώς: Ενέργεια απόκτησης και χρήσης πιστωτικής κάρτας Olympiacos B.C. World Mastercard  «Κέρδισε τα πιο ερυθρόλευκα δώρα»
GOLD Τράπεζα Πειραιώς: Ενέργεια απόκτησης πιστωτικής κάρτας Olympiacos F.C. Mastercard «G.Karaiskakis Xperience»
SILVER Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon
BRONZE Τράπεζα Πειραιώς: Ενέργεια απόκτησης πιστωτικής κάρτας AEK F.C. Mastercard "Με την ΑΕΚ F.C. Mastercard κερδίζεις δώρα της αγαπημένης σου ομάδας"

Best Strategy for Brand Awareness

GOLD THE MAGIC BUS: adidas FREE TO CREATE 3-ON-3
SILVER ΟΠΑΠ Α.Ε.: Πάμε Στοίχημα moments – VIP πολυθρόνα
BRONZE Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon

Best Strategy for Product/Service Launch

GOLD Τράπεζα Πειραιώς: Product Launch Πιστωτική Κάρτα ”OFI F.C. Visa”
SILVER THE MAGIC BUS: adidas_PULSEBOOST HD / CITY RUN GAME

Best CSR Campaign/Activity

GOLD Active Media Group | Costa Navarino: Navarino Challenge
SILVER Kaizen Gaming (Stoiximan): Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν από το Σπίτι
BRONZE LG Electronics Ελλάς Α.Ε.: Πρόγραμμα «LG Αθλητές του Αύριο»

Best Corporate Website/e-shop

GOLD Kaizen Gaming (Stoiximan): Iroes.gr Relaunch
SILVER Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon

Best Use of Video

GOLD Kaizen Gaming (Stoiximan): Μία Ομάδα TVC
SILVER Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon
Best Use of Influencer Marketing
GOLD Kaizen Gaming (Stoiximan): #FootballAgain: Εl Sombrero VS Nikolas Raptis by Stoiximan

Best Content Marketing in Digital Media

GOLD Kaizen Gaming (Stoiximan): #ΜίαΟμάδα, Stay Home Athletes, Nikolas Raptis Vs. El Sobrero
SILVER Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon

Best Overall Presence on Instagram

GOLD ΟΠΑΠ Α.Ε.: Πάμε Στοίχημα στο Instagram!
SILVER Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon
Best Strategy for Customer Loyalty
SILVER THE MAGIC BUS: adidas Runners Celebration @Athens Authentic Marathon 2019

Best In-Store Promotion/Activity

SILVER THE MAGIC BUS: adidas Fit Experience Event at Hall of Brands, Glyfada
BRONZE THE MAGIC BUS: adidas Runners Athens x Intersport x Parley Exclusive Event

Best Integration of Digital Media with Offline

BRONZE Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon

Best Overall Presence on Facebook

BRONZE Red Wolf Digital Group Ltd:3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon

Best Sports Events

Kids / Youth / Grassroots

PLATINUM Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. 1925: Ο ‘Αγιος Βασίλης είναι… Ο.Φ.Η.
SILVER Champions For Life | Fairplay: 1o Legends 2004 Youth Cup
SILVER Πελάτης: ΟΠΑΠ A.E. Υλοποίηση / Παραγωγή: Libero S&T   / IKON Porter Novelli: Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ
BRONZE ΟΠΑΠ Α.Ε.: Παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ

Αθλητικός Τουρισμός

GOLD Active Media Group | Costa Navarino | Δήμος Πύλου – Νέστορος: Navarino Challenge
SILVER Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon
SILVER Υλοποίηση / Παραγωγή: Libero S&T για λογαριασμό της SOCCA (International SOCCA Federation) | Περιφέρεια Κρήτης | Δήμος Ρεθύμνης: SOCCA World Cup 2019
BRONZE Active Media Group | Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. | Δήμος Σαντορίνης: Santorini Experience

Ομαδικά Αθλήματα

GOLD Υλοποίηση / Παραγωγή: Libero S&T για λογαριασμό της SOCCA (International SOCCA Federation) | Περιφέρεια Κρήτης |Δήμος Ρεθύμνης : Διοργάνωση SOCCA  World Cup, Ρέθυμνο 2019
SILVER Champions For Life | Fairplay: Legends 2004 v Portugal Legends – Επετειακός Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων για την κατάκτηση του Euro 2004
BRONZE ΕΣΑΚΕ | ΠΣΑΚ | Next Mile Ltd: EKO All Star Game 2020

Ατομικά Αθλήματα

GOLD Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon
GOLD Active Media Group: Greek Maritime Golf Event
Motorsports
GOLD Dirt Games: EKO Racing Dirt Games

Running & Live Well

GOLD Active Media Group | Costa Navarino | Δήμος Πύλου-Νέστορος: Navarino Challenge
SILVER Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon
BRONZE MY SPORTEVENT: 6th Lycabettus Run
Water Sports / Summer Sports / Winter Sports  
GOLD Active Media Group | Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. | Δήμος Σαντορίνης: Santorini Experience
SILVER Luxurios Island Experience: Ios World Tour 2019 Beach Volleyball Tournament

e-Sports

GOLD PVP MEDIA | THE MAGIC BUS: GREEK LEGENDS LEAGUE
SILVER Super League: Super League Fantasy

Best Content for Sports

Original Content / Reporting

PLATINUM Champions For Life | Cosmote TV| Fairplay: 2004 Δευτερόλεπτα – Επετειακή Τηλεοπτική Σειρά Εκπομπών με αφορμή τα 16 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004
SILVER Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon
SILVER Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.: To ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού που έστειλαν 10 άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού μέσα από το Open Sport
BRONZE Champions For Life | Cosmote TV | Fairplay: Otto Rehhagel – Fernando Santos: "Ενώπιος Ενωπίω στην Αθήνα"

Best Special Edition / Long Form Content during the Coronavirus pandemic

GOLD Kaizen Gaming (Stoiximan): «Μία Ομάδα» TVC, Stoiximan
SILVER SDNA: Ημερολόγιο καραντίνας! #menoumespiti

Best Live Streaming during the Coronavirus pandemic

GOLD SDNA: Χείμαρρος ο Πεδουλάκης: «Υπήρξε ανθρωποφαγία επειδή είμαι Έλληνας»!

Best CSR Initiative during the Coronavirus pandemic

GOLD 24MEDIA: Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert  από την 24MEDIA  16 αθλητικές προσωπικότητες. 16 καλλιτέχνες. Μία φωνή.  Ένα μουσικό challenge αλληλεγγύης σε live streaming
SILVER Kaizen Gaming (Stoiximan): Στηρίζουμε την Κοινωνία σαν #ΜιαΟμάδα

Best Sports Program

GOLD Champions For Life | Cosmote TV | Fairplay: 2004 Δευτερόλεπτα – Επετειακή Τηλεοπτική Σειρά Εκπομπών με αφορμή τα 16 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004
SILVER Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.: H αθλητική εκπομπή Open Sport του τηλεοπτικού σταθμού Open
BRONZE Champions For Life | Cosmote TV | Fairplay: Legends 2004 v Portugal Legends – Ζωντανή Τηλεοπτική Μετάδοση Επετειακού Ποδοσφαιρικού Αγώνα στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων για την κατάκτηση του Euro 2004

Best Live Event Coverage

GOLD Active Media Group: Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες Πάτρας
SILVER Red Wolf Digital Group Ltd: 3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon
BRONZE Champions For Life | Cosmote TV | Fairplay: Legends 2004 v Portugal Legends – Ζωντανή Τηλεοπτική Μετάδοση Επετειακού Ποδοσφαιρικού Αγώνα στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων για την κατάκτηση του Euro 2004

Integrated Reporting / Transmedia Storytelling

GOLD Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. 1925 – AVIS: Ασφαλής Πορεία
SILVER SPORT24, 24MEDIA: Tο podcast του Sport24.gr "The Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο
BRONZE SDNA: Stairway to Heaven: Η μέρα που ο Θεός επέστρεψε σπίτι

Photo Reporting / Storytelling

GOLD Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.: Αφιέρωμα στον Κόμπι Μπράιαντ από το Open Sport
Native Advertising Campaign
GOLD Active Media Group – Costa Navarino – 24MEDIA
SILVER SDNA: Μονάκι στο γήπεδο της γειτονιάς: Εκεί που ο χτύπος της μπάλας αποκτάει… ΕΚΟ!

Special Editions

GOLD SPORT24 | 24MEDIA: KOBE24: Kobe Bryant Takeover Powered by Sport24.gr
GOLD Super League: Επετειακό, συλλεκτικό, αριθμημένο Λεύκωμα "60 Χρόνια Α’ Εθνική"
SILVER Communication Lab: Spetses mini Marathon 10 years Booklet
BRONZE SDNA: Η δική σας Dream Team των Final Four!

Editorial – Best Column

SILVER SDNA: Slam Dunk

Long Form Content

SILVER SDNA: «Και τώρα, άφησέ με να σου πω μια ιστορία μεγαλείου…»

Best Sports Sponsorships

Χορηγία Αθλητικής Διοργάνωσης / Εκδήλωσης

PLATINUM ΟΠΑΠ Α.Ε.: Παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ
GOLD ΟΠΑΠ Α.Ε.: Χορηγία – Socca World Cup 2019 | Κρήτη | Ρέθυμνο
SILVER Active Media Group | Costa Navarino | Samsung
BRONZE ΟΠΑΠ Α.Ε.: Μοναδικές εμπειρίες μέσα από Αθλητικές διοργανώσεις

Χορηγία σε Ομαδικό Άθλημα

GOLD Bricktin Enterprises LTD: Interwetten – Χορηγός του Πρωταθλήματος Ελλάδας

Χορηγία Αθλητικού Συλλόγου / Σωματείου

GOLD ΟΠΑΠ Α.Ε.: Χορηγία ΣΕΓΑΣ
SILVER ΟΠΑΠ Α.Ε.: Χορηγική συνεργασία  με τον “Παναθηναϊκός Α.Ο.”
BRONZE LG Electronics Ελλάς Α.Ε.

Νέα Χορηγία

GOLD ΟΠΑΠ Α.Ε.: BEST OF GREECE – OPAP CHAMPIONS
SILVER LG Electronics Ελλάς Α.Ε.: Χορηγία στο camp του NBA Basketball School

Χορηγία Αθλητή

BRONZE Herbalife Nutrition: Η Herbalife Nutrition στηρίζει την ελίτ της ελληνικής ποδηλασίας!

Sports Marketing Awards 2019

Αναδεικνύοντας τους «πρωταθλητές» του Sports Marketing

Τα best practices του ελληνικού αθλητικού marketing κατέλαβαν τη σκηνή της χθεσινής τελετής απονομής των Sports Marketing Awards 2019, με τον ΟΠΑΠ και την Active Media Group να κατακτούν τις κορυφαίες διακρίσεις.

Δείτε την προηγούμενη διοργάνωση

Υποστηρικτής

Χορηγοί Επικοινωνίας

Nova
Contra
sport24

Διοργάνωση

Official Publication

marketingweek